IMG_9425Aici nu trebuia sa ajungem, insa o schimbare brusca in program ne-a determinat sa ne cazam in acest complex.
Am stat doar o noapte, am ajuns seara tarziu, cand mii de crabi rosi treceau drumul, coborand de la munte spre mare, trecand prin complex!
E un spectacol de vazut!
Fantana hotelului devine bastion si punct strategic in care se dau lupte crancene intre sute de crabi care gasesc locul ideal pentru inoptat.

IMG_9446

Hotelul este de fapt un complex de bungalw-uri, situat chiar pe malulul Marii Caraibelor (coasta de sud a Cubei), intr-un golf. Ca sa fie si mai spectaculos locul, in spatele hotelului este muntele!
Pentru a-l putea gasi, va spunem ca este aproape de oraselul Yaguanabo.

Are acces direct la plaja si o panorama forte frumoasa peste tot golful.
Casutele au camera principala mai mult decat generoasa pentru un hotel de cca 20 CUC/noapte, baie in camera si terasa proprie. Pentru ca sunt presarate intr-o mare gradina inconjurata de mare, “zacutul” pe terasa este una dintre activitatile foarte apreciate.
Atat complexul cat si bungalowul mi s-au parut curate si bine intretinute.
Fiind un loc relativ izolat, exista restaurant propriu, cu mancare cubaneza si spectacol inclus (noi am prins un fachir).

In concluzie, daca doriti un loc in care sa stati cateva nopti si din care sa explorati (chiar si cu bicicleta) o bucatica din coasta de sud a Cubei, vilele Islazul ne-au placut prin simplitatea si functionalitatea lor.


Repet: foarte curat, mancare buna, oameni simplii si amabili, spectacol cu mii de crabi inclus!

 

Comentarii

Citeste mai departe