IMG_2267

Grad de ocupare 100%.

Pur si simplu nu exista o camera neocupata pe care sa o vizitam. Am intrat cu emotii intr-una in care tocmai se facuse curat pentru o familie ce astepta deja in lobby.
A fost singurul hotel in care ni s-a intamplat asa ceva. Mi s-a parut ca spune multe despre cat de apreciate sunt serviciile oferite de Sol. Nu va inchipuiti ca este un hotel mic si de aceea era plin! Nici pe departe, pentru ca are 408 camere si 200 de bungalow-uri conectate cu marea prin pasarele!IMG_2237
A si avut timp sa demonstreze la ce nivel sunt serviciile oferite, pentru ca Sol Palmeras este primul hotel din grupul Melia deschis in Varadero, in 1990. Nu-si arata varsta, noi l-am gasit bine intretinut si viu colorat.

Corpul central are o forma de U larg, deschis catre mare si catre una dintre cele mai apreciate fasii de nisip din Varadero.  In colturile edificiului sunt camerele tip suites, cu tersare foarte mari si vedere panoramica.

Bungalow-urile sunt presarate in gradina naturala a compexului, pe o suprafata mare. Atat de mare incat ne-au trebuit cca 30 de minute doar sa merge de la un capat la altul.
Exista mai multe tipuri de bungalow-uri: stardard, lux, romance si familiar, care au inca un pat dublu si ajunge la o capacitate de pana la 4 persoane. In camerele standard din coripul central, capacitatea maxima este de 3 persoane.

IMG_2227

Este un hotel dedicat familiilor, astfel incat punctul forte este programul de activitati. Un numar record de 14 show-uri diferite sunt magistral coordonate si puse in scena zi de zi, pentru ca oastetii sa nu vada de doua ori acelasi program.
Asta inseamna ca sejurul recomandat aici este de minim 14 nopti!

IMG_0450
Clientii sunt in mare masura repetitivi, argentinieni cu precadere, canadieni si rusi apoi, urmati de englezi si francezi. Sol te si imbine sa revi, avand discount-uri si facilitati din partea casei pentru clientii recurenti. De exemplu, daca ziua de nastere a unui oapsete plica in perioada sejurului, fac un tort spectaculos din partea casei, iar pentru cuplurile venite aici in luna de miere, sampania este nelipsita.
Clientii din strainatate se aduna aici din toata lumea in timpul sezonului, iar in perioadele de vara hotelul are pachete dedicate familiilor cubaneze.

— Colegii mei de la TUI TravelCenter au pregatit o oferta speciala pentru acest hotel. O puteti consulta aici: https://www.tui-travelcenter.ro/ro/cazare-hotel-pensiune-oferta-5037

Distanta fata de aeroportul din Havana:  aprox. 140 km
Aeroportul din Varadero insa este la cativa km distanta doar.
Nr. de camere: 408 camere si 200 de bungalow-uri
Baruri: 7, cel de la nivelul lobbyu-lui fiind deschis 24/7, la fel ca si serviciul de fast food
Restaurante a la carte: 5 restaurante a la carte si un bufet cu capacitate pentru 400 de persoane.
Facilitati: 2 saune, solarium sala de sport, o moderna sala cu jocuri electronice pentru copii, o mini discoteca pentru toti clientii resort-ului, mini-golf, centru de inchiriat biciclete
Piscine: 3, toate inconjurate de gradini tropicale, activitati sportive nautice pe plaja
Internet: sala de internet cu servicii de wi-fi cu plata 4,50 CUC/ora
Sali de conferinta cu o capacitate de pana la 350 persoane.

Comentarii

Citeste mai departe