UN AN HAIHUI

Un proiect unic, sustinut inițial de Grupul Eurolines, dedicat informării clienților și consultanților de turism prin povești de la fața locului.

Un an și 25 de țări situate de la un capăt la altul al mapamondului.
Peste 120.000 kilometri și  200 de locuri unice de pe planetă.

 

***

 

Proiectul “Un An HaiHui” a fost susținut de colegii de la birou, de partenerii locali din World of TUI și de companiile partenere care au empatizat cu demersul nostru. S-a desfășurat între 19 martie 2014 și 21 martie 2015.

La întoarcere am constatat că ne-a intrat în sânge și NU NE PUTEM OPRI.
Așa că ne face plăcere să îți lansăm invitația de a ne însoți în continuare în jurul lumii!

 

***

 

“Și, unde v-a plăcut cel mai mult?” este prima întrebare care ni se adresează când află oamenii cum am început acest proiect.

De altfel, așa ne-am ales și cu numele „Un An HaiHui”, după călătoria de 365 de zile pe care am făcut-o în jurul lumii. În acest interval am ajuns în 25 de țări situate de la un capăt la altul al mapamondului, am parcurs mai bine de 120.000 kilometri și am documentat peste 200 de locuri unice de pe planetă.

 

La întoarcere, am constatat că ne-a intrat în sânge și nu ne putem opri.

Așa că am lansat celor care ne urmăresc invitația de a ne însoți mai departe în călătoriile noastre. Dorim ca proiectul “Un An HaiHui” să inspire oamenii să călătorească și să descopere cu plăcere lumea înconjurătoare.

 

Suntem doi în echipă – Anca Dușe și Bogdan Niță, am lucrat până acum doar cu branduri din industria turistică, cu birouri internaționale de promovare turistică și hoteluri. Suntem pasionați de fotografie și creem cu mare plăcere contentul pentru blog și canalele de comunicare asociate.

 

Ne puteți cunoaște un pic mai bine din această mini-prezentare:

 

Anca Dușe

 

Bogdan Niță

 

Contact:

https://www.facebook.com/unanhaihui/

 

test1

 

 

AbonareVrei să primești pe email articole despre destinațiile în care ajungem?