UN AN HAIHUI

Un proiect unic, sustinut de Grupul Eurolines, dedicat informarii clientilor si consultantilor de turism prin povesti de la fata locului.

Un an si 25 de tari situate de la un capat la altul al mapamondului.
Peste 100.000 kilometri si  200 de locuri unice de pe planeta.

 

***

 

Proiectul “Un An HaiHui” a fost sustinut de colegii de la birou, de partenerii locali din World of TUI si de companiile partenere care au empatizat cu demersul nostru. S-a desfasurat intre 19 martie 2014 si 21 martie 2015.

La intoarcere am constatat ca ne-a intrat in sange si NU NE PUTEM OPRI.
Asa ca ne face placere sa iti lansam invitatia de a ne insoti in continuare in jurul lumii!

 

***

 

Inceputurile proiectului

Ca parte din World of TUI, ne-am dedicat misiunii de a asterne un zambet pe chipul oamenilor, oferindu-le inspiratie, experiente unice si sansa de a-si crea propriile amintiri de neuitat.

Credem ca, impartasind cu ei trairile si povestile “haihui”, avem sansa de a picura acel strop de inspiratie care sa ii determine sa porneasca in propria lor calatorie, indiferent de destinatie, buget sau statut.
Pe scurt, dorim ca proiectul “Un An HaiHui” sa inspire oamenii sa calatoreasca si sa descopere cu placere lumea inconjuratoare.

 

Traseul calatoriei nu se limiteaza numai la obiectivele foarte cunoscute, ci exploreaza si rute mai putin promovate, dar la fel de interesante, demne de vizitat!

La fel de important, proiectul este gandit ca un instrument de informare pentru consultantii de turism, care urmeaza un proces continuu de pregatire.

Numai in retelele TUI TravelCenter si Eurolines sunt peste 250 de consultanti, in cele 78 de agentii din Romania, Germania si Rep. Moldova, consultanti care vor putea folosi informatii colectate la prima mana din destinatiile in care ajungem.

 

Echipa care a plecat un an haihui in jurul lumii

 

Anca Dușe

 

Contact:

https://www.facebook.com/unanhaihui/

https://www.facebook.com/anca.alina.duse

http://www.ancaduse.com/contact/

 

test1

 

 

Bogdan Niță

 

 

Contacthttps://www.facebook.com/bogd.nitza

 

AbonareVrei sa primesti pe email articole despre destinatiile din proiect?