IMG_8230

Acest hotel a fost al treilea testat de noi in Punta Cana, dupa experientele de la Barcelo Bavaro Beach Resort si Whala! Bavaro.

Locatie
Este situat pe plaja El Cortecito, la cca 20 de minute de mers cu taxiul fata de Barcelo Bavaro 5*.
Din punct de vedere arhitectural, ansamblul este gandit ca o gradina cu alei si cladiri cu doua etaje, majoritatea camerelor privind catre vegetatia luxurianta, atent intretinuta, a parcului.

Camera
Noi am fost cazati in cladirea cu nr. 8, la primul etaj. Am gasit o camera dubla spatioasa, curata, luminoasa, dotata cu doua paturi mari si o terasa micuta, dar suficient de confortabila pentru a bea o cafea dimineata si a “butona” seara.
Minusurile pe care le-am observat, cel putin in camera pe care am avut-o noi, sunt in zona de detalii: oglinda era usor crapata si una dintre veioze nu functiona,  am reusit sa infund chiuveta cu capacelul ce ar fi trebuit sa regleze scurgerea apei (capacel care o data aplicat, nu a mai putut fi scos).
E clar ca feonul nu este un item folosit in Caraibe, din moment ce nici aici nu mergea! M-am mirat 5 minute incercand sa imi dau seama ce are, inainte sa observ ca firul se termina fara stecher! Haha!

Servicii
In ritm de dans si voie buna, personalul a fost amabil, interesat de Romania, de ce limba vorbim noi acolo de intelegem spaniola, mereu atent sa nu lipseasca ceva oaspetilor.
Am descoperit doar doua restaurante din cinci, pentru ca si asa este greu sa testezi toate preparatele unuia.

Internetul aici este contra cost, pornind de la 9 usd pentru doua ore si optimizandu-se pana la 30 usd pentru o saptamana. Din pacate, ca in majoritea locatiilor de pe insula, jumatate din timp il veti petrece asteptand ca paginile de web sa se incarce.

Distractii, atractii si activitati in resort
Piscine, bazine cu apa si foisoare in mijloc, terenuri de bachet si de tenis sunt doar cateva dintre lucrurile care tin clientii ocupati si fericiti.
Plaja privata, o minunatie! Aleile pietruite ce vin din gradina complexului te conduc pana la nisipul alb, fin, al plajei, cu palmieri pe post de umbrele de plaja. De altfel, nicaieri nu am vazut umbrele sintetice, doar vegetatie care arunca umbra cea mai placuta si apa aceea perfecta, exact ca cea pe care o vedeam in poze.
Doar ca acum va pot garanta ca in Dominicana este realitate.

Colegii mei de la TUI TravelCenter au pregatit o oferta speciala pentru un sejur la acest hotel. O puteti consulta aici: https://www.tui-travelcenter.ro/ro/cazare-hotel-pensiune-oferta-7002-hotel-barcelo-dominican-beach-4%2a%2c-punta-cana

Comentarii

Citeste mai departe