IMG_1634

Cu familia in Cuba!

Ne-am intalnit cu Danay Hernandez, Directorul de Vanzari de la hotelul Melia Sol, la un suc de portocale rece, pentru a vedea ce optiuni de cazare sunt in Cayo Santa Maria pentru familii. Era ziua cu specific cubanez, se decora hotelul si se faceau repetii pentru spectacolul de seara.

Aici, in primul din Cayo Santa Maria, experienta clientului este ridica la rang de misiune.
Danay este o persoana foarte implicata si mandra de hotelul pe care il reprezinta. Cu atat mai mult cu cat este un “hotel-scoala”. Ne-a povestit cum aici s-a format personalul care acum lucreaza la mai toate hotelurile din Cayo Santa Maria, cu precadere la cele din lantul Melia (Sol face parte din acest lant). 

Hotelul a fost deschis in 2001, arata foarte bine datorita lucrarilor de intretinere si renovare care se fac anual, pe zone. Niciun corp nu este mai inalt de doua etaje, o caracteristica a caselor cubaneze care au fost sursa de inspiratie atat la exterior cat si in amenajarea si decorarea camerelor (culorile vii, complementare, prezenta nelipsitului balansoar si terasa fac camera foarte placuta).
Noua ni s-aparut cel mai “cubanez” dintre toate hotelurile vizitate in Cayo Santa Maria, pentru ca aici experienta clientilor este preocuparea principala si ei doresc sa ofere o experienta cat mai apropiata de specificul acestei tari.
Sa simta clientul ca este in Cuba, chiar si in resort.

IMG_1693

Pozitionarea pe segmentul “familie” nu exclude prezenta unui numar foarte mare de cupluride toate varstele. Asa cum spune Danay, “aici facem de toate, de la nunti, la ceremonii aniversare si reinoirea juramintelor. Numai divorturi nu facem!”
Cam asa, vesela si destinsa, este atmosfera aici, mai ales ca 35% dintre clienti sunt recurenti si se cunosc atat intre ei, cat si cu staff-ul hotelului.

Ne-a confirmat acest lucru si una dintre colaboratoarele hotelului, care este aici de la inaugurare si acum coordoneaza restaurantul-bar de pe plaja. Si-a facut prieteni printre canadienii recurenti, iar in ultimii ani ii descopera pe argentinieni, pentru ca aceasta piata a crescut semnificativ pentru Cuba.

Plaja si oamenii, principalele puncte forte ale hotelului
Dupa ce am vizitat complexul, simtind in aer briza marii si stiind ca este acolo, tot mi-am muscat buza de admiratie cand am ajuns la plaja. Nu stiu cum ma poate impresiona de fiecare data combinatia asta de culori si texturi, cert este ca ma atinge mereu. Este una dintre cele mai frumase plaje din Cayo Santa Maria fara niciun dubiu!
Sol a “prins” aceasta plaja minunata la care fac referire toti clientii recurenti. Combinata cu serviciile prestate de personalul jovial, intelegem de ce vine lumea aici si nu ar mai pleca.

— Colegii mei de la TUI TravelCenter au pregatit o oferta speciala pe care o puteti gasi aici:  https://www.tui-travelcenter.ro/ro/cazare-hotel-pensiune-oferta-5037

IMG_1728
Distanta fata de aeroportul national Las Brujas: 7 km
Distanta fata de cel mai apropiata localitate, Caibarién: 50km
Distanta fata de orasul Santa Clara: 60 km, iar fata de aeroportul international
Abel Santa Maria International Airport din Santa Clara, 110 km
Nr. de camere: 300, plus 2 apartamente tip suite
Piscina: 1
Baruri: 4
Restaurante: 4, doua a la carte, unul tip bufet si unul tip grill-bar
Servicii incluse: All Inclusive, room service, club si facilitati pentru copiii si familii in general
Facilitati: piscina, centru nautic, animatie diurna si nocturna cu programe dedicate copiilor, teren de tenis, de tras cu arcul, fitness center, magazine, birou pentru organizarea de excursii optionale.

 

 

Comentarii

Citeste mai departe