IMG_1750

“5 stars, all inclusive, next to the fine sands and crystal waters of Cayo Santa Maria”
O fraza standard pe care am citit-o in descrierea a nenumarate hoteluri, asa ca nu ne puteam increde in ea. Am plecat la orele pranzului, cand soarele lucea mai tare, insa briza prezenta peste tot in Cayo face o treaba excelenta.

Aici l-am cunoscut pe Alejandro, fost ITist care a ramas asa in suflet si in rationament, actualmente specialist in vanzari la Melia Las Dunas.
Vorbeste repede-repede si intreb de doua ori nr. de camere, ca sa ma asigur ca am inteles bine: “Cateee?”. 925. Oho! Asta face din acest hotel cel mai mare resort Melia din Cuba. 
De aceea este si posibila impartirea foarte eficienta in doua zone mari: cea pentru familii si cea pentru adulti. Nu extsa o granita, cele doua sectoare sunt absolut deschise si comunica.
Camerele sunt la fel, au cca. 40 mp, difera doar animatia si desigur, vecinii.

Alejandro subliniaza ca aici, in Las Dunas, se mandresc cu cel mai bun raport calitate-pret, mancare mai buna decat la hotelurile vecine (“chiar si langusta, o delicatesa care de regula se plateste suplimentar, este inclusa aici, la fel ca si toate bauturile de la bar”, ne explica el), o gelateria care este numai aici si servicii de inalta clasa. Sunt aprox. 600 de angajati, deci intrega munca de gestionare a unei mini-armate face apel la respect.

Vreau sa mai adaug doar atat: plaja face cinste resort-ului si se ridica la nivelul promosiunii din pliant! Data viitoare vom sta (si) aici, ca sa testam serviciile.

IMG_1775

Distanta fata de aeroportul national Las Brujas: 10 km
Distanta fata de cel mai apropiata localitate, Caibarién: 50km
Distanta fata de orasul Santa Clara: 60 km, iar fata de aeroportul international
Abel Santa Maria International Airport din Santa Clara, 110 km
Nr. de camere: 925 tip standard, delux si suites
Baruri si cafenele: 9
Restaurante a la carte: 6, plus unul tip bufet
Piscine: 3 pentru adulti si una pentru copii
Facilitati: sala de fitness, sauna, jacuzzi, masaj, sporturi pe apa (nemotorizate), lectii de scufundari, sporturi pe plaja, baby club, mini-club, cluburi pentru copiii de 8, 13 si 17 ani. Programele si activitatile pentru oaspeti se desfasoara zi si noapte.
Servicii: activitati de imbunatire a cunostintelor de spaniola, plimbari in natura, yoga etc., serviciu in camera 24h24
Sali de conferinte cu o capacitate de pana la 400 persoane

 

Comentarii

Citeste mai departe