Sursă imagine: https://content.adria.si/

 

 

Mi-a semnalat un coleg “de la avioane” faptul că Adria Airways a deschis o linie nouă pe ruta București- Ljubljana. Și, cum lansarea se cerea marcată, compania slovenă pune la bătaie 2 bilete de avion, în cadrul unui concurs care se numește “Experience the best of Slovenia”.

 

✈ Câteva vorbe despre Adria Airways

Sursa foto: https://www.staralliance.com/

 

Compania aeriană este cea mai mare din Slovenia, ajungând, cu cele 15 aeronave ale sale, în 25 de destinații. Adria Airways are ștate vechi, a trecut deja de venerabila vârstă de 55 de ani și, din 2004, face parte din Star Alliance. Are în flota sa 3 aeronave Airbus A319-100, 3 Bombardier CRJ700ER și 9 Bombardier CRJ900LR.

 

🏆 Concursul cu premii

Acum, că știm cu cine avem onoarea, putem trece și la prezentarea concursului în urmă caruia poți descoperi Slovenia, care deseori apare în topuri ca una dintre cele mai atractive destinații din Europa.

Mecanismul este simplu:

Concursul se termină pe 27 aprilie 2018, iar regulamentul este disponibil aici. Nu știu alții cum sunt, dar eu recomand să citiți mereu regulamentul campaniilor sau concursurilor la care participați pentru a vă seta corect așteptările și a întelege mecanismul.

 

🥇 “Și dacă voi câștiga?”

Nu e niciun secret faptul că Slovenia este o țară mică, lucru pe care l-aș trece, de altfel, la avantaje. Poți vedea și experimenta o  bună parte din ce are de oferit într-un interval decent de timp, să zicem o săptămână.

 

Ljubljana, capitala țării, este un oraș medieval care a tot primit titlul de cel mai frumos de pe partea însorită a Alpilor. Este de neratat și va fi cu siguranță punctul de start al incursiunii slovene. Un reper de cazare care mie mi-a făcut cu ochiul este The Lie Design Apartments, 40 €/noapte/studio, în mai.

După Ljubljana, itinerariul poate face un pas la stânga, spre Marea Adriatică unde este garantat un popas cu aer 100% mediteranean.

Chemarea munților vine dinspre nord, acolo unde este poate cel mai fotografiat peisaj din Slovenia – Lacul Bled. Instagrammer sau nu, sigur vei face o gramadă de poze! O idee de cazare pe malul lacului – Penzion Vila Prešeren, 109 €/noapte camera dublă, în mai.

 

Și, dupa atâta alergătură, se pare că un SPA este ceea ce se recomandă la carte. Habar nu am avut că Solvenia este recunoscută și premiată pentru centrele sale de wellness, dar ăsta este un mod perfect de a încheia o primă vizită aici. Am gasit pe TripAdvisor o lista cu Top 10 SPAuri din Solvenia, poate vă ajută.

 

În cazul în care, de data asta, norocul se duce la altă persoană, este bine de știut că poți zbura direct din București în Ljubljana pâna la de 4 ori/săptămână, iar costul unul bilet dus-întors începe de la 169 EUR.
Rezervările se pot face pe siteul Adria.si, la agenția ta de turism sau direct la reprezentanța Adria Airways în România – Tal Aviation.

 

Succes!

 

 

 

Comentarii

Citeste mai departe