Tipli.ro – o parte din bani se întorc la noi la fiecare cumpărătură (P)

 

Mai ales în această perioadă dominată de schimbări rapide și incertitudini sunt mult mai atentă la modul în care îmi cheltui banii și sunt mult mai receptivă la instrumente care ma ajută să economisesc.

Tipli este un portal de cash-back, ceea ce înseamnă că noi primim bani înapoi la fiecare achiziție efectuată prin el. E ca un mall on-line, în care intri, vezi ce magazine sunt în el, cumperi de la magazine și primești înapoi în cont o parte din bani. Cât anume, depinde de fiecare magazine în parte.

 

Peste 500 de magazine on-line sunt pe Tipli.ro

Pe Tipli se găsesc aproximativ 500 e-shopuri, printre care: AliExpress, AboutYou, Notino, Elefant, Factcool, Footshop, etc.

Sistemul e facil și fără asteriscuri: singurul aspect esențial este să intri intâi pe tipli.ro și de acolo în oricare magazine vrei. Pasul acesta este esențial pentru că numai așa vă știi tipli.ro că ai accesat magazinul on-line prin el și astfel îți poate pune în contul tău de pe platformă banii aferenți achizției pe care ai făcut-o.

Achiziția în sine se întâmpă direct pe site-ul magazinului ales de tine, ca oricare altă comandă on-line. Doar să ajungi pe pagina magazinului ales prin tipli.ro!

 

Cum am făcul eu pas cu pas:

1.    Am intrat pe tipli.ro, mi-am făcut cont și am ales unul dintre magazinele de la care vroiam să cumpăr oricum. În cazul meu am ales să îmi iau o carte de la o librărie on-line, dar puteam la fel de bine să fie o cazare într-o destinație, caz în care valoarea achiziției (și implicit a recompensei) era mult mai mare.

2.    Platforma tipli.ro m-a redirecționat către site-ul librăriei, unde am urmat pașii obișnuiți și am plasat comanda.

 

3. M-am întos în contul meu de pe tipli.ro imediat și aici am văzut exact ce recompensă urmează să primesc peste 48 de ore.


 

Și asta a fost tot! Banii vor intra în contul meu bancar în câteva zile după confirmarea magazinului de la care am cumpărat, idiferent de sumă. Adică nu trebuie să aștept să se adune o sumă minimă pentru a vedea banii în cont. Dacă vă sună bine, vă recomand să încercați platforma tipli.ro și să îmi spuneți cum vi s-a părut!

 

30 lei în plus la prima comandă

Mai am o veste bună: la prima comandă veți primi 30 de lei în plus, față de caschback-ul deja oferit, dacă accesați platforma prin acest link. Este un mic cadou de bun-venit!

 

Aveți întrebări?

Tipli.ro are o pagină de Q&A cu răspunsuri utile, scurte, la obiect.

De asemenea, platforma are și o secțiune de cupoane de reducere, în caz că vă tentează ceva și o echipă de customer care care se dă peste cap să răspundă prompt la orice solicitare.

 

Spor la cumpărături!

 

Retrospectiva anului 2019 în materie de călătorii

 

Anul în care am călătorit cel mai puțin, am avut cele mai multe frâne personale și am muncit cel mai mult. Nu mă plâng de partea cu munca, am lucrat la cel mai interesant proiect din ultimii 5 ani. Citeste mai mult →

Cât costă o vacanță de doua săptămâni în Maroc?

 

Așa cum intuiți deja, răspunsul la întrebarea “cât costă o vacanță în Maroc?” este: depinde. Și depinde atât de mult, încât singurul mod în care putem vorbi este sub forma unei recomandări de buget, închegată pe baza observațiilor noastre de la fața locului.

Evident, se poate și mai puțin, și cu siguranță, mai mult. Mă gândeam că în preajma vizitei noastre în Marrakech, Madonna tocmai își sărbatorise ziua de naștere acolo. Cu siguranță bugetele nu sunt comparabile. 🙂 Citeste mai mult →

(P) 2 bilete gratuite București – Ljubljana, oferite de Adria Airways

Sursă imagine: https://content.adria.si/

 

 

Mi-a semnalat un coleg “de la avioane” faptul că Adria Airways a deschis o linie nouă pe ruta București- Ljubljana. Și, cum lansarea se cerea marcată, compania slovenă pune la bătaie 2 bilete de avion, în cadrul unui concurs care se numește “Experience the best of Slovenia”.

 

Citeste mai mult →

Doha, Qatar – 10 imagini inspiraționale

 

Un tur rapid, de câteva ore, prin Doha, capitala statului Qatar. Citeste mai mult →

Drum bun, 2017!

 

Nu destinația contează ci drumul, zice un înțelept vestit, al cărui nume ne scapă. Ne-a plăcut ce zice, și în 2017 am călătorit în principal fără să ne propunem să ajungem sau să vedem ceva anume. Ceea ce vă dorim și vouă pentru că a fost tare bine.

Ca să nu uităm, trecem repede în revistă cum a fost 2017 și îi facem cu mâna de “la revedere”.


Citeste mai mult →

From sea to plate, in Tenerife (EN)

IMG_7678

 

From the smallest village in the north to the crowded resorts in the south, you will be hard pressed to find a traditional Tenerife restaurant that is not boasting the fresh fish on the first pages of the menu. However, the curious tourist will notice there is only one fish market on the island and the marinas host sail yachts and speed boats rather then fishing vessels.
So where does this fresh fish comes from, how fresh it really is and how does the ecosystem feels about it?

 

Citeste mai mult →

AbonareVrei să primești pe email articole despre destinațiile în care ajungem?