Mai ales în această perioadă dominată de schimbări rapide și incertitudini sunt mult mai atentă la modul în care îmi cheltui banii și sunt mult mai receptivă la instrumente care ma ajută să economisesc.

Tipli este un portal de cash-back, ceea ce înseamnă că noi primim bani înapoi la fiecare achiziție efectuată prin el. E ca un mall on-line, în care intri, vezi ce magazine sunt în el, cumperi de la magazine și primești înapoi în cont o parte din bani. Cât anume, depinde de fiecare magazine în parte.

 

Peste 500 de magazine on-line sunt pe Tipli.ro

Pe Tipli se găsesc aproximativ 500 e-shopuri, printre care: AliExpress, AboutYou, Notino, Elefant, Factcool, Footshop, etc.

Sistemul e facil și fără asteriscuri: singurul aspect esențial este să intri intâi pe tipli.ro și de acolo în oricare magazine vrei. Pasul acesta este esențial pentru că numai așa vă știi tipli.ro că ai accesat magazinul on-line prin el și astfel îți poate pune în contul tău de pe platformă banii aferenți achizției pe care ai făcut-o.

Achiziția în sine se întâmpă direct pe site-ul magazinului ales de tine, ca oricare altă comandă on-line. Doar să ajungi pe pagina magazinului ales prin tipli.ro!

 

Cum am făcul eu pas cu pas:

1.    Am intrat pe tipli.ro, mi-am făcut cont și am ales unul dintre magazinele de la care vroiam să cumpăr oricum. În cazul meu am ales să îmi iau o carte de la o librărie on-line, dar puteam la fel de bine să fie o cazare într-o destinație, caz în care valoarea achiziției (și implicit a recompensei) era mult mai mare.

2.    Platforma tipli.ro m-a redirecționat către site-ul librăriei, unde am urmat pașii obișnuiți și am plasat comanda.

 

3. M-am întos în contul meu de pe tipli.ro imediat și aici am văzut exact ce recompensă urmează să primesc peste 48 de ore.


 

Și asta a fost tot! Banii vor intra în contul meu bancar în câteva zile după confirmarea magazinului de la care am cumpărat, idiferent de sumă. Adică nu trebuie să aștept să se adune o sumă minimă pentru a vedea banii în cont. Dacă vă sună bine, vă recomand să încercați platforma tipli.ro și să îmi spuneți cum vi s-a părut!

 

30 lei în plus la prima comandă

Mai am o veste bună: la prima comandă veți primi 30 de lei în plus, față de caschback-ul deja oferit, dacă accesați platforma prin acest link. Este un mic cadou de bun-venit!

 

Aveți întrebări?

Tipli.ro are o pagină de Q&A cu răspunsuri utile, scurte, la obiect.

De asemenea, platforma are și o secțiune de cupoane de reducere, în caz că vă tentează ceva și o echipă de customer care care se dă peste cap să răspundă prompt la orice solicitare.

 

Spor la cumpărături!

 

Comentarii